Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Saturday, February 07, 2015

Pengaruh blog didalam masyarakat

Hehe..minggu lepas, entah tiba tiba aku rasa macam nak allow kan semua aplikasi dan website yang kena block seperti blogspot.com, facebook.com, dan segala macam macam jenis kategori, ermm lagipun jumaat, berilah peluang untuk staff nak akses, kesian diorang, waktu rehat pun kena block.heee

Tapi aku buka setengah jam je..lepas tu pandai pandai la korang kalau tak boleh akses..haha, itupun sebab ada seorang staff minta aku buka (unblock) sekejap satu blog ni, aku cakap blog apa kau nak tengok? blog ben ashaari? blog hanis zalikha ? blog bakul2011? blog mia liana? blog azwan ali? blog najib? blog menteri yang jaga harga barang? ermm..staff tu cakap nak tengok sangat blog beautifulnara.com ermm ermmm...aku tak tahupun blog ni..apa yang kau nak sangat tengok blog tu sampai call aku (IT dept) ni? penting sangat ke..? katanya nak baca kisah artis...

Ok lah buka la sekejap kan...nak tahu sangat pasal artis kan? hah..tengok lah puas puas sampai kau lebam, entah apa yang mengeletis nau..tapi!! tapi bersyarat! setengah jam je hek! heee

Yang kecik hatinya...takde sapa pun nak tengok blog aku..haha, nak juga dengar ayat macam ni..eh tolong lah buka blog safirulamar.com tolonglah! tolonglah encik...haha, pleaseee beb, haha aku gurau gurau je.  happy blogging dear my friend.

Itulah dia kesan dan pengaruh blog didalam masyarakat, jika baik yang ditulis didalamnya orang akan sentiasa cari dan akan mengeletar bila satu hari tak dapat akses blog itu.   

3 comments:

  1. nice. hahaha. harap la semua opis berbaek hati tak block blogspot,com :D

    ReplyDelete
  2. sekarang dah ada macam2 blog.. mostly org suka baca blog/site yg ada gosip/berita gempar ja.. cerita lama2 yg admin/blogger tu update,pun teruja nak baca. kadang2 auta ja lebih..

    bagusnya block smua.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. sabar....tak lama lagi..org sebut la tu...blog safirulamar oooooooooo safirulamar..kan kan

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.