Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, March 28, 2015

Akhirnya jumpa

Akhirnya jumpa juga cermin mata Rayban 'john lennon' aku...puas aku memikirkan di mana aku letak, boleh migrain di buatnya..macam mana aku jumpa? ceritanya..

Hari ini memang free dari sebarang tugas..assignment dah hantar, job minggu ni dah selesai, oleh kerana banyak masa hari ini, aku sempat ke majlis kahwin rakan dan vakum kereta, lapang sikit minda apa taknya, 1 kilo sampah dalam kereta berjaya di kemas...hehe. baru seronok nak drive...

Kalau kereta berselerak...nak bawa kereta pergi tuang minyak pun malas, tapi sekarang ni, rasa macam nak tidur dalam kereta...haha. Tapi apa apa pun, aku lega dan senang hati, cermin mata yang aku sayang...dah jumpa akhirnya, jumpa kat bawah seat..hehe

Cuma pendrive je tak jumpa lagi...kisah berkaitan barang aku yang hilang sebelum ini boleh baca di SINI

2 comments:

  1. memang stress kalau hilang barang..

    ReplyDelete
  2. tudia sekilo sampah dlm kereta? biar betoi ? hahaha

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi