Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Tuesday, March 24, 2015

Baru aku tahu

Oh baru aku tahu! terima kasih la kepada kawan yang bagitahu aku macam mana nak view orang yang baca (read by) setiap teks yang kita taip di whats app group. Ermm bolehlah view siapa yang baca kan? kan? kan? maklumlah, group whats app ni, kadang kadang ramai yang silent, tapi sebenarnya mereka observe dan baca!...haha

Cara cara nya mudah sahaja, tekan lama lama teks yang kita tulis di group whats app itu, dan nanti akan keluar bulat (i) di atas, konsepnya sama seperti kita nak delete teks di whats app..cuma bezanya, kalau nak delete, kita tekan ikon tong sampah kan? tapi untuk view read by who, tekan butang (i).

Ok sekian! baru tahu...hebat!

3 comments:

  1. Wahahahahha. Terima kasih. Pun baru tahu. Hehehhe. Terima kasih. :)

    ReplyDelete
  2. sama la jugak..baru tahu..jap,nak try..tq tq

    ReplyDelete
  3. wahhh..dah try..memang nampak sapa ja yang baca...memang baru tahu nie..

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi