Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Tuesday, March 17, 2015

Cabaran yang perlu di hadapi

Terlalu pantas masa sekarang, sehinggakan ada berberapa perkara yang tidak relevan untuk dilakukan dan diadaptasikan dimasa kini. Sebagai contoh, dengan kehadiran pelbagai versi versi perisian yang semakin up to date.

Buku buku lama yang dahulunya menjadi rujukan baik semasa belajar mahupun bagi tujuan kerja, tetapi kini sudah berubah dan ada berberapa perubahan, kena sentiasa peka dengan kehadiran versi versi baharu. Namun apakan daya, sebagai seorang pengajar latihan komputer ini lah cabaran yang perlu dihadapi, suka atau tidak, kena paksakan diri untuk kebaikan diri sendiri dan untuk peserta latihan.

Bulan ni agak busy dengan mengajar dan banyak order design dari customer. Busy sikit nak kemaskini blog dan lain lain. Aku masih lagi setia dengan perisian perisian versi lama yang mana comfortable dengan aku, bagi aku selagi boleh guna, gunalah, kalau nak tambah feature tambahan hanya perlu install dan siap sedia boleh digunakan di versi yang sebelum.

Laju betul update versi, tak terkejar aku..hehe, hari ini tengok layout macamni, esok layout dah berbeza lak..hehe, apa pun masih sama, tak tahu boleh google dan join komuniti. apa susah sangat. Namun inilah cabaran yang perlu dihadapi.

1 comment:

  1. zaman sekarang suma cepatkan. Kadang-kadang tak terkejar.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi