Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Monday, March 23, 2015

Kalau lah cikgu kamu tahu

Kalau lah cikgu kamu tahu! ermm inilah pekerjaan nya si budak kecik ni Qayyum Rayqal !!, kerja sekolah dia, kita yang buatkan..ermm...takpa 'kacang' je..bukan susah pun, tulis huruf g je...siap! lain? suaikan huruf ABC dan abc kecik...ala...ini kerja sekolah senang je..haha

Aku rasa cikgu sekolah tadika si Qayyum ni tak dapat trace yang ini tulisan bapa nya ke atau tulisan anak nya...maklumlah, bapanya kerja di bidang IT, guna keyboard komputer je kalau nak menulis..haha, kalau tulis sendiri, buruk! macam tulisan budak tadika! haha..dah kenalah tu! tak apa..kerja sekolah qayyum biar daddy yang selesaikan...qayyum pergi lah bermain main dengan si adik..

Kalau lah cikgu kamu tahu

Best juga dapat refresh buat kerja sekolah ni..haha


No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi