Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Monday, March 23, 2015

Kalau menang dan kalau kalah

Sejak dah masuk '3 series' selalu sakit sakit dada dan sesak nafas..haha macam dah tua sangat, maybe masih dengan aktiviti merokok, tidur tak tentu masa, menghadap komputer 24 jam, mungkin kurang rehat, dan aku perlu rehat! 

Di entri sebelum ini berkenaan last live di dalam perlawanan bola sepak lihat SINI, aku pernah menyatakan keinginan untuk bersara dari bermain bola di sebabkan penat berlari dan bukannya menang pun, tapi takpelah yang penting sihat dan dapat menenangkan jiwa dari kesibukan di pejabat dan aktviti seharian.

Pada 25/03/2015, ada undangan bermain bola sepak, peh! macam star la pula, padahal tendang bola pun tak kena..haha, tapi takpe, yang penting ada style dan menyakinkan coach! itu yang betulnya...kalau kalah maka itulah perlawanan terakhir aku, dan jika menang, dengan ini, aku menarik balik perkataan bersara tu...haha

3 comments:

  1. itulah..kurangkan merokok...owg ckp perokok, umur dia akan pendek.. huhu..so kalau sygkan fmly berhenti ye

    ReplyDelete
  2. btl tu....kurangkan merokok atau benti slow2..nt baru stamina mantap :-)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.