Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN SKYTECH CREATIVE

Sunday, March 22, 2015

Lega rasanya

Lega rasanya bila dah hantar semua assignment, boleh lah rehat sikit sambil goyang kaki dan minum kopi, dah lama aku tak jenguk blog sendiri, ini kan pula blog korang semua kan, maaf ya, ada masa 'sikit' nanti aku jenguk lah blog korang semua. Teruskan menulis, kongsikan yang baik baik, stay cute, stay friend dan yang penting ikhlas dalam menulis.

Traffic blog aku down, tapi masih ada yang melawati melalui carian carian di google, rasa seronok sebab dapat bekalkan ilmu pengetahuan, info berguna dan maklumat maklumat tertentu yang boleh memberi kebaikan kepada pengguna internet.

Dalam diam diam aku dah nak masuk semester 5 dah...cepatnya masa berlalu! semester ni subjek boleh tahan, migrain di buatnya dengan course Programming object oriented ni, tapi ok je, bak kata orang putih, no pain, no gain, baru lah terasa erti sebuah pahit manis kehidupan. 

2 comments:

  1. All the best! memamg kejap je rasa sebagai pelajar...tak lama lagi nanti nak grad pulak...tahniah!

    ReplyDelete
  2. Acik pun ada masa 'sikit' ni..bw blog tuan

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi