Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Monday, March 09, 2015

Sukahati korang le

Haii....berapa kalilah nak invite aku dalam group whats app entah apa apa ni..apa yang penting sangat? aku dah left pun masih nak invite lagi.untuk apa lah..ermm..meluat! malas nak komen panjang panjang, kalau bincang pasal knowledge ke apa ke..im okay, but if use for spread the wrong and nonsense statement, it is very too much and abuse!..dah macam group gila seks pun ada! 

Gunakanlah platform media sosial untuk menyampaikan kisah kisah benar dan sahih berserta rujukan dari mana, dari aku layan whats app ramjadah ni, baik aku baca buku mastika ataupun ujang..lagi lah bagus! haha

Sukahati korang le! karang cakap lebih, di katanya kita macam bagus..Kalau tak tahu tanya lee dulu...jangan nak memandai mandai yay yay...

5 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.