Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Thursday, April 30, 2015

Suka duka kehidupan

Selesai akhirnya minggu peperiksaan bagi semester 5, alhamdulillah, tunggu keputusan dan tawakal ajelah lepas ini, bulan 4 agak busy dengan pekerjaan di pejabat dan dalam masa yang sama kena outstation berhari hari setiap minggu. Langsung tiada masa di rumah dan menjalankan aktviti rutin. begitulah kehidupan yang penuh dengan dugaan dan cabaran.

Blog pun sepi dan tiada iklan yang melekat hanya tunggu masa di tukarkan status kepada non-glitterati je..haha, nak buat macam mana, banyak lagi kerja nak buat dari menghadap blog, blog aku ni, bukan untuk mencari sumber pendapatan, hanya berkongsi suka dan duka kehidupan yang aku lalui sahaja. Nuffnang ni pun di pasang sebagai value added, dalam masa yang sama sebagai bonus, lebih baik ada kan daripada tiada langsung.

2 comments:

  1. patutlaa lama xnampak Bro....

    ReplyDelete
  2. apa nak di kato....carry on carry on...make a dream came true..and for a little while we stay friend....:)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.