Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Friday, May 15, 2015

Kelam kabut

Kelam kabut aku 2-3 bulan ni, tak menang tangan dibuatnya..hal pejabat, hal syarikat, outstation berhari hari setiap minggu...terbarai! haha, tapi apa nak buat, inilah kehidupan, susah senang, kena lah tempuhi untuk kesejahteraan dan kesinambungan hidup.

Susah kalau jadi orang 'harapan' ni, ada sahaja tugasan yang perlu di lakukan, tapi dalam masa yang sama, semua urusan job syarikat berjalan seiring dan alhamdulillah. Memang penat dibuatnya, sampai tiada masa dengan anak anak. 

Korang busy ke? kerja kerja juga...jangan sampai tak makan.

2 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi