Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, May 30, 2015

Makan apam balik sambil layan DVD

Lampu traffic light 198 saat, nombornya nampak macam lama nak menunggu, padahal dalam 3 minit lebih sahaja, yang peliknya, masa aku buka handphone nak tengok whats app, we chat, time tu la kenderaan depan bergerak, begitu juga ketika di mana mana traffic ligh, bila tengok handphone je, kenderaan depan mula bergerak. Kalau buat bodoh je menunggu...bukan main lama lagi!

Begitu juga dengan blog, bila tak menghadap komputer untuk menulis blog, idea mencurah curah datang, bagaikan air terjun yang mencurah curah ke lantai bumi...dan bila aku buka komputer seterusnya blog, aku blank. nak tekan keyboard pun malas...berat dah aku ni. baik aku makan apam balik dan buka DVD konsert faye wong! hai..'BERBULU' lak dengan blog sendiri, kena ubah formasi ni. Benci tapi RINDU! heee

1 comment:

  1. hahaha betol3. part tunggu traffic light tu betoi. kalo x bukak fon, punya la rasa lama tunggu. tp bila on je fon, tetiba ehhh kete depan dah gerak aisehh =P

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi