Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Monday, May 25, 2015

Terkena buasir

Keputusan peperiksaan semester kali ini menyelamatkan aku dari terkena buasir, memuaskan juga ye..haha, walaupun tak jawab sangat soalan peperiksaan, sebab takde masa nak study, study pun 2-3 jam sebelum exam.

Itupun belajar dari kawan kawan senior yang dah lama di OUM...antara tips yang aku ingat, teknik teknik membaca buku ketika musim peperiksaan ialah, kalau ada 10 bab/topik, soalan yang akan keluar dari bab 5 hinggalah ke bab 10. dan sejak aku dari sem 1 lagi, style menjawab soalan memang dari topik tengah dan hujung hujung.

Dan kerana kesuntukan masa di sebabkan leka bermain candy crush, haha, menggunakan teknik ini, dan hasilnya boleh lahhhh....ermm umph!

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.