Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Wednesday, June 10, 2015

Kalau orang dah tak sudi

Orang kalau dah tak sudi nak tolong, macam macam alasan di berikan, itu tak boleh ini tak boleh, nak cakap direct takut serba salah takut tak sampai hati, jadinya, lengah lengahkan lah sampai orang yang minta tolong tu give up.

Pedih ulu hati kalau kena macam ni, yelah, aku ni tak faham, so, mintalah tolong dengan orang kan, apa lah salahnya, yela, aku faham sangat, kalau orang dah tak sudi, nak buat macam mana kan, kan, kan, aku give up! stress aku menghadap server tak guna ni! 

3 comments:

  1. Cuba kena dekat orang tu, lepas tu kita buat benda yang sama. Confirm bercakap sampai bila-bila. Hmm

    ReplyDelete
  2. Tuh le...apa lah salahnya..cakap terus terang..tak boleh...
    susah la macam ni...macam apa entah dibuatnya kita ni...kalau diorang minta tolong...kita bantu sebaik baiknya....
    kesian aku!

    ReplyDelete
  3. tu la..kdg2 macam2 alasan org kat kita

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.