Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Wednesday, June 17, 2015

Selamat hari raya

Eh esok puasa dah ye, mood raya tahun lepas pun tak habis lagi, dah puasa balik dan lepas tu raya lagi..apa persiapan korang dalam menyambut ramadhan ni? aku biasa jelah, takde apa persiapan, tengah bulan, faham faham jelah! heee

Semoga di bulan mulia ini, kita sama sama di berkati dalam apa jua tindakan, kurangkan gosip kata mengata, jaga penglihatan, berbuat baik sesama manusia dan mahluk dan dalam masa yang sama, buang dan elakkan segala yang makruh dan perkara yang boleh membatalkan puasa.

Bulan puasa ni, banyak kerja nak kena selesaikan termasuk dengan assignment semester yang memeningkan kepala, hampir meletup dah ni...

Ikhlas dari aku, Selamat hari raya dan selamat berpuasa.

2 comments:

  1. amboii..mood raya tahun lepas tak habis lagi...selamat berpuasa dan menyambut hari raya en safirul

    ReplyDelete
  2. uiii. awalnya wish.. hehehe. raya mana tahun ni?

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi