Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE Biznes Bakeri SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Tuesday, August 25, 2015

Terlepas pandang

Alahai, aku sibuk bina website, sistem orang lain, dalam masa yang sama website aku sendiri pun 'terlepas pandang', bila orang tanya ada website tak? aku cakap..ermm errr errrr errr..segan aku, dan seperti biasa, alasan yang di berikan website under construction! heee

Nanti kalau ada masa, aku nak buat lah, bukan apa, untuk meningkatkan lagi keyakinan pelanggan terhadap company kecil kecilan aku ni, boleh order secara online kan? ermm tak boleh jadi ni, kena buat juga website, atleast blog pun takpelah.

Biznes IT, tapi website pun takde...poodahh!

Selesai sudah

Selesai akhirnya menjawab peperiksaan semester kali ini, dalam diam diam 2 tahun dah sambung belajar, sekejap je masa berlalu, kalau nak ikutkan huru hara dan pening kepala, itu sudah semestinya, harap harap keputusan exam kali ini memberangsangkan.

Blog ni pun sudah lama aku tak jenguk dan share apa yang patut, hehe, busy! dan sudah semestinya kalau dah lama tak update blog, sudah semestinya lah tidak akan ada rakan rakan blog yang masuk ke blog ini, nasib baik ada SEO, bila guest search maklumat di google, dengan pantasnya blog aku termasuk dalam senarai di enjin carian. 

Boleh lah daripada takde langsung...hehe nampak berguna la sikit blog ni eh..ermm