Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Tuesday, August 25, 2015

Selesai sudah

Selesai akhirnya menjawab peperiksaan semester kali ini, dalam diam diam 2 tahun dah sambung belajar, sekejap je masa berlalu, kalau nak ikutkan huru hara dan pening kepala, itu sudah semestinya, harap harap keputusan exam kali ini memberangsangkan.

Blog ni pun sudah lama aku tak jenguk dan share apa yang patut, hehe, busy! dan sudah semestinya kalau dah lama tak update blog, sudah semestinya lah tidak akan ada rakan rakan blog yang masuk ke blog ini, nasib baik ada SEO, bila guest search maklumat di google, dengan pantasnya blog aku termasuk dalam senarai di enjin carian. 

Boleh lah daripada takde langsung...hehe nampak berguna la sikit blog ni eh..ermm

1 comment:

  1. patutla lama menyepi. bz dgn study & kerja rupanya hehe. tp xpe, blog sifu yg byk share ilmu ttg komputer ada je org search. mesti sangkut hehe

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.