Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Tuesday, August 25, 2015

Terlepas pandang

Alahai, aku sibuk bina website, sistem orang lain, dalam masa yang sama website aku sendiri pun 'terlepas pandang', bila orang tanya ada website tak? aku cakap..ermm errr errrr errr..segan aku, dan seperti biasa, alasan yang di berikan website under construction! heee

Nanti kalau ada masa, aku nak buat lah, bukan apa, untuk meningkatkan lagi keyakinan pelanggan terhadap company kecil kecilan aku ni, boleh order secara online kan? ermm tak boleh jadi ni, kena buat juga website, atleast blog pun takpelah.

Biznes IT, tapi website pun takde...poodahh!

4 comments:

  1. sifu website musti kena ada website gak tu hehe

    ReplyDelete
  2. Nak tanya, berapa ya harga untuk buat website? Hehehe. Pm2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bajet awak cmana? Depend on requirement...nak website cmaba? Call sy 0166474201

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.