Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Tuesday, November 10, 2015

Hilang dah ke

Hilang dah ke status gliterrati? emm tak kisah pun..menulis ni pun bukan untuk buat profit, memang hobi aku pun, seronok bila ada blog, dapat kongsi ilmu, pengalaman, suka duka, dan sebagainya, program affiliate seperti nuffnang ni, cuma tambah nilai sahaja, dan sekurang kurangnya hargailah bloggers yang mempromosi iklan dari syarikat kamu, sekurang kurangnya blog aku ni, ada jugalah orang yang kunjung.

Dah lah claim lambat..sebulan setengah dahh...apela!! Status pun hilang...blog aku SEO dan carian google pun 100%...hargailah bloggers! Iklan pun tak banyak, alasan hanya blog yang terpilih sahaja! dulu...macam macam iklan bagi, sekarang bila dah establish....macam ni pula!  takpelah...status payment unpaid, status glitterati buang! puii....KIASU!

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi