Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, December 17, 2015

Tidak amanah

Tidak amanah dan tidak jujur dalam melaksanakan tugas, itulah yang dapat aku ungkapkan disini. Banyak kes kes yang masih dalam siasatan polis seperti kes kemalangan tersebar di laman laman sosial padahal video dari Close Circuit Television CCTV tersebut adalah sulit dan tidak boleh di dedahkan, tetapi kenapa boleh tersebar? siapa punya angkara kalau bukan 'orang dalam'.

Jika melakukan tugas jalankan secara amanah dan ikut lah seperti apa yang di arahkan. Tidak takut dosakah? apa yang kamu dapat dari apa yang kamu lakukan? oh..mungkin kamu adalah orang yang paling pertama yang memperolehi video tersebut? 

Kes masih dalam siasatan, biar polis yang beri statement, jangan di rumitkan lagi hal hal yang bukan di bidang kita. Jaga kerja kita sudahlah...

1 comment:

  1. Asalam Saf..sedih dengan banyak kejadian menyayat hati pembunuhan..ya Allah..nilai nyawa ..harap ada pembaikan kepimpinan atasan lebih telus. Saf..saf seorang yang amanah..dalam arena blog. Masih simpan banner Etuza tu pula..ni kira amanah ya

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.