Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Monday, January 12, 2015

Hari pertama Muhammad Qayyum Rayqal ke sekolah

Hari ini 12 Januari 2015, hari pertama Muhammad Qayyum Rayqal ke sekolah, bangun pagi bersemangat katanya nak ke sekolah, jumpa kawan kawan dan cikgu..anak aku ni baru umur 5 tahun, so secara tidak langsung di pra tadika la kan? kena biasa biasa kan dengan suasana pembelajaran di tadika..nanti tahun depan dah senang dan terbiasa dengan suasana tadika dan bila ramai kawan kawan baru di sekeliling kan? kan? jangan sedih sedih, nanti Daddy belikan mainan banyak banyak!! 

Nasib baik tadi tak menangis..tapi muncung je lah..tak tahan! hehe..dah biasa bangun tidur dengan gajet, tak boleh berengang langsung! tapi pagi ni..jumpa kawan kawan baru dan suasana baru...hehe. Mula mula risau gak..yelah tiba tiba dia mengganas atau dikasari oleh bebudak kat situ kan...ermm, aku tengok pun jauh jauh je..tak berani bagi dia nampak..nanti menangis lak...! lagipun cikgu dalam tu pun pandai dan tak menakut nakutkan bebudak...steady! hee

Sabar ye Muhammad Qayyum Rayqal..nanti beritahu daddy..apa yang cikgu ajar tadi! heee

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi