Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN SKYTECH CREATIVE

Sunday, February 01, 2015

Janganlah dilupakan

Kalau tengok TV, janganlah dilupakan Tv1 dan Tv2, sebab itulah siaran Tv yang masih mengekalkan konsep pembelajaran dalam hiburan, orang putih cakap edutainment dan masih menyiarkan cerita cerita lama melayu seperti cerita hitam putih P ramlee. 

Bukan nak memperkecilkan stesen siaran Tv yang lain seperti TV3 atau sebaliknya..kalau nak tonton entertainment..TV3 memang sesuai, kalau orang orang lama seperti atuk dan nenek kita yang mana masih hidup lagi..dah tentu lepas maghrib..diorang akan buka tv1 atau tv2 untuk tengok berita..lepas tu buka volume sound kuat kuat...haaa..

Krew krew produksi stesen RTM mesti ramai orang orang lama yang setia masih bekerja di belakang tabir kan? kan?...aku suka dengan klasik dan old style...bagi aku klasik itu ketenangan yang mengamit memori..hee

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi