Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Saturday, February 07, 2015

Pengaruh blog didalam masyarakat

Hehe..minggu lepas, entah tiba tiba aku rasa macam nak allow kan semua aplikasi dan website yang kena block seperti blogspot.com, facebook.com, dan segala macam macam jenis kategori, ermm lagipun jumaat, berilah peluang untuk staff nak akses, kesian diorang, waktu rehat pun kena block.heee

Tapi aku buka setengah jam je..lepas tu pandai pandai la korang kalau tak boleh akses..haha, itupun sebab ada seorang staff minta aku buka (unblock) sekejap satu blog ni, aku cakap blog apa kau nak tengok? blog ben ashaari? blog hanis zalikha ? blog bakul2011? blog mia liana? blog azwan ali? blog najib? blog menteri yang jaga harga barang? ermm..staff tu cakap nak tengok sangat blog beautifulnara.com ermm ermmm...aku tak tahupun blog ni..apa yang kau nak sangat tengok blog tu sampai call aku (IT dept) ni? penting sangat ke..? katanya nak baca kisah artis...

Ok lah buka la sekejap kan...nak tahu sangat pasal artis kan? hah..tengok lah puas puas sampai kau lebam, entah apa yang mengeletis nau..tapi!! tapi bersyarat! setengah jam je hek! heee

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi