Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Monday, December 28, 2015

Akhirnya berjaya

Akhirnya aku berjaya juga mendaftar google adsense, harap harap membuahkan hasil, dan ini secara tidak langsung membuatkan semangat aku dalam ber-blog kembali berputik..haha, sebenarnya macam dah malas nak ber-blog di sebabkan berberapa faktor dan antaranya masa, tiada idea dan lain lain.

Tiada aktiviti atau tutorial terbaru yang hendak di update barangkali, kalau terlintas idea, terasa nak tulis di blog, bila dah buka blog, lupa apa yang hendak di tulis...alahai

Kalau di ikutkan kriteria yang telah di tetapkan google adsense, blog aku memenuhi kriteria rasanya...tapi apa pun alhamdulillah, syukur pada Tuhan. dah lama mencuba, selalu di reject, maybe sebab declare duduk dekat malaysia kot atau ranking bola malaysia jatuh? tuh yang selalu kena reject je...haha

Aku banyak melihat status peniaga peniaga melayu yang cuba menjenamakan produk mereka di media sosial, dan mungkin dengan bantuan bloggers yang mempunyai kekuatan SEO, boleh membantu dengan ikhlas, seronok bila melihat perniagaan mereka berjaya..

Salah satu produk SDSI yang berjaya aku promosikan adalah seperti salon rambut muslimah dan pop clock lokal tempatan..sekurang kurangnya bila pelanggan membuat carian google, akan sedikit sebanyak memberikan maklumat berguna...

Tidak minta apa apa...cukup lah melihat perniagaan mereka berjaya dan mendapat sambutan..

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi