Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Friday, January 15, 2016

Berkutulah lah kita

Hidup ni perlu berkutu untuk kesinambungan hidup, hehe maksudnya kena main kutu baik bersama keluarga, rakan sekerja, dan rakan rakan. Kadang kadang kita tidak tahu yang musibah akan tiba, dan di saat kita memerlukan duit yang banyak, dah ada sedikit simpanan, kena sentiasa bersedia..

Apa pandangan korang semua? asalkan tiada unsur unsur riba sudahlah..apa yang penting kepercayaan kita terhadap ahli ahli kutu dan duit yang di perolehi itu HALAL.

Apa hadiah yang sesuai eh bagi anak perempuan yang berumur 4 tahun? puteri bongsu aku punya hari jadi bulan januari ni...cukuplah melihat kamu tersenyum bahagia nak...love your smile!

1 comment:

  1. ingtkan 'berkutu' ape lah tadi. rupanya oooooo kutu DUIT hehehe.
    waahhh bday zahra bln januari ni eh? belikan baju ala2 princess la hehe

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi