Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE healthydrink BELI DAN DAPAT DISKAUN

Monday, January 18, 2016

Download movie

Oh boleh download rupanya movie film di pawagam, baru tahu, hehe, masalahnya disini, baru lagi di pawagam tapi dah ada link download. wah best..kalau korang nak follow up tengok cerita kegemaran korang boleh download di sini. Biasanya aku download guna jdownloaders ataupun melalui youtube sahaja...ambil yang full HD.

Wah menarik...tapi kan, feel dia tak sama, baik tengok wayang dulu, hehe, bila tengok wayang suasana, feel jalan cerita lebih baik..apa apa pun, support lah filem filem kita, tanpa kita tiada income mereka. Banyak banyak cerita yang aku tengok di wayang, cerita james bond, the martians dan the 33 paling best! hehe

Begitulah cara cara nak dowload movie.. 

2 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi