Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Friday, January 08, 2016

Tidak berjaya

Seperti yang di duga, permohonan aku untuk iklan google adsense tidak berjaya, tak apalah, yang penting cuba, dan teringat kata kata hikmah pagi tadi ketika menuju ke tempat kerja iaitu, orang yang putus asa adalah seperti mati sebelum tiba matinya (lebih kurang begitulah).
Ayat ayat cinta dari google berbunyi seperti "As mentioned in our welcome email, we conduct a second review of your AdSense application once AdSense code is placed on your site(s). As a result of this review, we have disapproved your account for the following violation(s):".
 
Tapi kira ok la tu, sekurang kurangnya lepas lah juga fasa 1 yang mana dapat enable google adsense, masa dulu, nak add google adsense pun tak boleh, tahniah pada yang berjaya dan kepada yang tidak berjaya seperti aku, teruskan usaha dan keep it up! hehe

1 comment:

  1. yup..betul tu..jangan putus asa. cuba lagi..kena reject? cuba lagi..sampailah lulus..insyaAllah..ha

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.