Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Wednesday, April 13, 2016

Sudah Biasa Begini

Dah banyak kali kena macam ini, suruh buat macam tu macam ini, tapi ending nya bila bab bayaran, terus diam, mesej tak jawab, call tak jawab, ramai orang ambil kesempatan atas usaha orang lain sekarang ini, alahai dunia dunia...

Sebelum nak bayar katanya nak tengok design dulu, itupun melalui whats app, lepas dah sent, terus inactive whats app, memang entah apa apa lah client ni.

5 Tips Penting: Jangan Biarkan Perkara Simple Macam Ni Labelkan Korang 'Pemalas'!

Ini lah lumrah dan cabaran yang patut di hadapi sebagai seorang pereka grafik, idea dan konsep di curi bulat bulat tanpa memikirkan penat lelah siang dan malam membuat grafik, takpelah mungkin dah tertulis ini bahagian aku, nak buat macam mana kan? Mungkin akan datang rezeki yang lebih baik dari Nya, biar orang buat kita, asalkan yang penting jangan kita buat orang.

Sudah biasa begini, selalu kena tipu..

2 comments:

  1. elok la...awk bab design sy bab menjahit..hehe.. org2 ni mcm2 peel kan..pk tekak sndiri je

    ReplyDelete
  2. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.