Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Wednesday, May 25, 2016

Hilang Ingatan Sekejap

Alhamdulillah, berkat update blog setiap hari, banyak iklan CPUV Campaigns yang melekat, kali ini iklan dove, watson, mc donalds, dan wolkswagen. Semoga melekat lama sikit. hehe, sekarang ini, nak di katakan update blog kerap sangat tu takdelah, sebab busy dengan kerja di pejabat.

Kalau buat entri pun merepek repek je, cukuplah sekadar perkongsian maklumat dan diari kehidupan aku, segala maklumat, perjalanan, mungkin kisah aku tidak sempat untuk di buku kan, tapi aku menulis hal peribadi, kisah dan hal aku di dalam blog ini, untuk sebagai rujukan aku mungkin hari ini, esok, lusa dan selama lamanya.

hilang ingatan

Bukan apa, seronok bila baca semula kisah kita sebelum ini kan? Macam macam kisah pahit manis kita kongsikan dalam blog. Dan ini semua kenangan yang tidak akan dapat di lupakan sampai bila bila, dan past is past dan berguna sebagai rujukan aku di suatu hari nanti, yelah, kadang kadang aku hilang ingatan sekejap, dan terpaksalah aku rujuk tutorial yang aku buat sendiri...hahaha

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.