Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Thursday, May 19, 2016

Patah Tumbuh Hilang Berganti

Pada 21 Mei 2016, aku menyertai pertandingan futsal anjuran sebuah anak syarikat kerajaan negeri melaka yang bertempat di kompleks sukan batu berendam, penyertaan aku bukan sebagai pemain, tapi sebagai PENGURUS PASUKAN.

Erm..semenjak usia mencecah 30 an ni, dah tak larat bersukan, hehe. Tapi masalahnya disini, bila dah nak dekat game time tuh la sorang sorang player buat hal, nak hantar mak pergi kerja kahwin la, nenek sakit lah, kakak khawin la, adoi pening betul aku macamni, ini lah situasi yang patut di lalui sebagai pengurus, memang memeningkan kepala, tapi takpe, setiap yang pergi pasti ada penganti! hehe, bak pepatah PATAH TUMBUH HILANG BERGANTI. 

Baru jadi pengurus pasukan futsal dah kelam kabut, belum jadi pengurus pasukan kebangsaan lagi! haha, apa apa pun, kepada rakan rakan semua, doa kan pasukan aku kalau boleh, sampai ke Final! hehe

1 comment:

  1. mak pergi kerja kahwin hehehe.. ade hikmahnye tu.. so cmne, dpt pergi final tak? eehee

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi