Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN skinclear

Thursday, May 12, 2016

Renungan Bersama

Kata kata pepatah dan kata kata yang menarik bagi aku, tak tahulah korang macam mana kan. Saje nak kongsikan untuk tatapan dan renungan bersama, hehe

1) When You Love A Person, All Fear Disappears, And When You Are Afraid All Love Disappears.
2) Some Days I Cant Thinking About You, And Other Day, I Wonder Why I'm Wasting My Time.
3) The Signs of hypocrite are three : When he speaks he lies, When he makes a promise he breaks it, and when he is trusted he betrays (the trust).
4) If You Want A Positive Life, Spend Time With Positive People.
5) I dont have type of rich, my rich is life forever.
6) When your kids are born, reserve them an email address, Over the years send them photos, notes, kidisms, stories, photocopies of their achivement etc. On the 17th-18th birthday, GIVE THEM THE PASSWORD.
7) Everybody is a genius, But if you judge a fish by it's ability to climb a tree it will live it's whole life believing that it is stupid.
8) Judge me when you're perfect. Shut up when you're not.
9) Not Everyone will understand your journey, That's okay, You're here to live you life, not to make everyone understand.
10) Definition of STUPID, knowing the TRUTH, Seeing the TRUTH, but still believing the LIES.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi