Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Monday, May 16, 2016

Terlelap Kepenatan

Aku gembira melihat anak anak seronok bermain di playground, walaupun tidak selalu bersama dengan mereka di sebabkan sibuk dan walaupun sekejap sahaja, itupun dah memadai dan bermakna bagi aku,takpe next time kita bermain lagi ye anak anak aku. Nanti Daddy bawa tempat lagi best.

anak anak aku

Yang penting anak anak gembira,  macam macam ragam dan keletah anak anak ini. Boleh buat ketawa di buatnya,  Seronok nya mereka bermain, dan bila masa nak pulang ke rumah, sampai terlelap kepenatan. Main masak masak, mewarna, baling bola dan macam macam lagi. Barang barang sekolah nanti daddy belikan ye.



anak anak aku

Daddy harap korang semua berjaya dunia dan akhirat. Sayangi mummy dan nenek korang dan dengar lah cakap dia, apa yang dia cakap tu untuk kebaikan korang juga suatu hari nanti. Love you my son and daughter.

1 comment:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.