Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Friday, June 03, 2016

Daun Pokok Jambu Pun Nampak Sedap

Selamat berpuasa kepada semua rakan rakan bloggers dan pembaca pembaca blog aku, sekejap je kan masa berlalu, berlalu dengan pantas dan dalam masa yang sama kita masih dapat merasai ramadan pada tahun ini, syukur alhamdulillah kepada MU ya Allah.

Berjimat cermat dan jangan lah membazir, maklumlah setelah penat menahan lapar seharian di siang hari, daun pokok jambu pun nampak sedap dan menarik kan? Bila lapar, dan ke bazar ramadhan..macam macam beli, akhirnya, membazir dan buang begitu sahaja.

Hadapilah bulan puasa tanpa pancaroba dan jangan lupa berterawih. Harap harap penyakit gastrik tak menyerang pada ramadan kali ini..huhu 

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi