Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Sunday, June 26, 2016

Membeli Belah

Orang sibuk nak membuat persiapan hari raya dan membeli belah, aku pula..hurmm sibuk menyiapkan assignment yang tak berapa nak siap, alahai..suka ke tak suka ke..kena hadap juga.

Bila sebut tentang persiapan raya..hurm, apa persiapan korang semua? dah membeli belah ke? orang kata kalau nak dapat sale gila gila, kena pergi shopping last minute eh..yelah masa tu lah jualan penghabisan stok, beli 1 free 1 la, itu la ini la..emm tapi mesti sesak kan masa tu..

Apa apa pun, aku mengucapkan selamat hari raya kepada rakan rakan semua terutamanya pembaca blog aku dan rakan rakan blog semua. Maaf zahir dan batin..

2 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.