Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, August 11, 2016

Bermain Di Fikiran

Lama dah aku tak update blog, ini pun tiba tiba terbuka blog dan terasa macam nak update pulak! hehe, itupun bila aku google sebab nak cari sesuatu, terjumpa pulak blog sendiri, barulah bermain di fikiran aku..haha...kalau tak! memang langsung tak jenguk lah apatah lagi nak post entri yang terbaru! 

Itulah pentingnya SEO (Search Engine Optimization), walaupun aku tak post entri terbaru, blog aku sentiasa dikunjungi dan trafik yang mengakses konsisten..alhamdulillah. Harap maaf kepada semua pembaca blog aku, sejak kebelakangan ini, banyak hal nak kena urus...hal kerja, study, exam, company dan macam macam lagi! kusut dan terbarai!

3 comments:

  1. Fikir yg baik2 ya..inshaAllah akan ada ilham untuk blog kita...

    ReplyDelete
  2. tahniah ya...iya betul sebab itu Etuza ada kala sangat terharu hargai insan yg datang membaca di blog kita sendiri..lontarkanlah idea2 bernas mahupun yang buruk untuk tauladan kehidupan ini...

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.