Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Saturday, September 24, 2016

Akaun Facebook Kena Locked

Adui akaun facebook kena locked pula dah, apasal lak ni, sebelum ni tak pernah kena macam ni, hasil selidik godeh godeh artikel di internet berkenaan akaun kena locked seperti kes aku, katanya lepas submit gambar kad pengenalan, lesen memandu, dalam masa 24 jam kita akan dapat semula akaun facebook ?  betul ke? harap harap dapat lah semula.. 

akaun_lock

Rasanya ayat ayat yang aku publish dalam akaun facebook aku ni, takde unsur unsur militan ataupun isis, dan tak menganggu kententeraman awam.. Korang ada pengalaman kena locked ke?

8 comments:

  1. haaa, apa lah dia tulis tu. hehehe. Susah wo kalau fb xde. susah nk bersosial. haha

    ReplyDelete
  2. Belum pernah lagilah, tapi ada yang cuba hacked my fb.. huarghhh.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa...yeker...sampai kena hackeeed ehh...ermmm nampak sangat famous...hehe

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.