Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Tuesday, September 13, 2016

Badan Lesu dan Keletihan

Akibat terlalu banyak makan rendang, ketupat dan kuah kacang, tertidur di malamnya sehingga tidak sempat pulang ke Melaka, alamatnya emergency leave la aku..hehe dapatlah merasai duduk satu hari lagi di kampung..

Raya bukan selalu, setahun sekali je, bukan sengaja nak tambah cuti, cuma ada keperluan kerja yang perlu urus di pejabat, tapi takpe lah, akibat banyak makan santan rendang...mengantuk di buatnya..!

Harini nak bersiap siap dan bergegas pulang ke Melaka, esok dah nak kerja, kepada korang semua, berhati hati pulang dari kampung, biar lambat asalkan selamat, jika mengantuk singgah lah berehat di hentian sebelah atau pun hentian rehat dan rawat yang berhampiran, jangan memaksa diri untuk memandu, fikirkan orang yang tersayang..

Badan lesu dan keletihan bila makan rendang dan ketupat ...doakan kami supaya tiba dengan selamat ke destinasi yang nak di tuju.


2 comments:

  1. minum banyak air ya..raya kali ini kurang di jemput lah pula saf..hehehe

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya aidiladha :)
    Salam singgah dari http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html

    Saya follow sini :)
    http://minimeyra.blogspot.my/

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.