Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Thursday, September 08, 2016

Dying Inside To Hold You

Akhirnya...aku terjumpa juga lagu ni, lagu yang aku cari cari selama ini, akhirnya temui juga..haha, bermacam macam keyword aku cuba guna di search engine, keputusannya tidak jumpa, tapi berbeza kali ni, aku tak cari, tak searching.. tiba tiba terpapar di you tube, mungkin hits tertinggi orang lihat maybe, aku pun buka lah..jumpa! Memang terbaik lah lagu ni, selamat ini, lagu ini menjadi inspirasi aku, untuk terus happy sepanjang hari! hehe

Lagu apa tu? rupa rupanya tajuk lagu nya Dying Inside To Hold U , peh...keyword yang aku taip di internet Hold to the Sun, SunShine, Ace Of Base..dan macam macam lagi. 

Setiap dari kita,  tidak mustahil ingin mencari sesuatu yang di ingini, kebahagiaannya ialah apabila kita memperolehi apa yang kita hajati dan tungkus lumus dari titik peluh dan usaha yang sungguh sungguh. Ok la..nak dengar lagu ini sampai lebam..! Terbaik!

7 comments:

  1. Assalammualaikum..

    datang daripada blog kak mialiana,

    http://mselim3.blogspot.my/

    mselim3

    pls: datang baca2 kat sini...insaallah dimana ada kemahuan disitu pasti ada jalan..

    ReplyDelete
  2. sama tast lah kita ni.. mia suka lagu ni....

    ReplyDelete
  3. Setuju dgn Saf..terbaik..ringkas bermakna

    ReplyDelete
  4. Setuju dgn Saf..terbaik..ringkas bermakna

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi