Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Sunday, October 30, 2016

Lupa Segala Masalah

Terasa bersemangat lain macam bila nak mula kerja, yelah 14 hari tidak masuk pejabat, ada orang cakap, bila ke sesuatu tempat dan jauh dari suasana persekitaran kerja, kita akan lupa sekejap beban dan kesibukan di pejabat, dapat lah relax dan lupa segala masalah. Tapi aku, terus lupa, tak ingat langsung pasal kerja!...haha lupa password server, lupa password laptop dan everything all about work that other people ask, very slow to deliver the information. haha

Apa pun, esok aku dah mula kerja..tak sabar nak mula bekerja...hehe silap silap, esok dah apply kursus yang baru..hahahaha

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.