Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Wednesday, November 09, 2016

Memantapkan Lagi Penulisan Dan Teknik

Alang alang dah terlalu banyak sangat whats app group di telefon,  teringin juga nak join atau create sendiri group untuk bloggers, tujuan nya untuk kongsi pengetahuan dan secara tidak langsung, dapat memantapkan lagi penulisan dan teknik teknik menjana wang! Ataupun segala yang berkaitan dengan dunia blog.

Mesti meriah kan, kalau korang ada group invite la aku..hehe, dulu ada orang nak invite tapi jual mahal, Kalau korang ada join atau create group bloggers..roger roger la..nombor telefon aku, ada di bahagian bawah sekali. 

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.