Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Sunday, November 13, 2016

Tak Dapat Nak Balas

Banyak mesej dan call tak dapat nak balas dan jawab sebab aku demam, selsema dan batuk, di melaka sekarang ni musim hujan. Bukan demam biasa, aku perlu kan rehat secukupnya, mungkin agak letih menguruskan hal hal duniawi dan sementara ini, namun apa perlu buat, selagi kita hidup ini, kalau kita leka dan tidak merebut peluang, kita akan ketinggalan.

Mudah mudahan esok dah sembuh, bosan bila terlantar, ah update blog pun ok juga, kan? Sekarang ni musim demam, ramai orang sakit, apa apa pun syukur masih lagi bernafas.

3 comments:

  1. Saya tag bro untuk segmen ni =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/11/mega-giveaway-by-bloggers-family-2016.html

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.