Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Saturday, December 10, 2016

Blog Walking Sambil Makan Keropok Lekor

Apa aktiviti dan destinasi mana yang di tuju pada cuti panjang sempena Maulidur rasul 12 disember ini (12 Rabiulawal 1438), 4 hari cuti kan ? Yela cuti panjang , bukan selalu mendapat cuti macam ini, masa ini lah nak gunakan sebaik baiknya dan meluangkan quality time bersama family. Tentang aku ? Alhamdulillah musim exam telah habis, dan sekarang ini tengah berehat sambil Blogwalking ke blog  rakan rakan sambil makan keropok lekor dan menghirup kopi O panas .

Korang tak keluar ke mana mana ke cuti hujung minggu kali ini ? Ermm cuti cuti ni aku nak rehat sahaja di rumah sambil tengok hindustan, sebab penat study tiga (3) paper time exam, dan otak juga penat dan macam nak meletop sebab pening menghabiskan masa membaiki blog aku yang terlalu banyak error seperti crawl, search preferences, dan broken link (remove url).

Selepas membaiki di webmaster google tools , alhamdulillah nampak dah ok sikit, error error yang degil telah berjaya di hapuskan. Sempat juga blogwalking blog rakan rakan di bloglist, seronok membaca artikel yang di tulis mereka. Kepada yang merancang ke sesuatu destinasi yang agak jauh perjalanannya, berhati hati lah ketika dalam perjalanan, periksa kenderaan dan tukar apa yang patut. Yang penting kenderaan di dalam kondisi terbaik. Biar lambat asalkan selamat.
Duit Dari Internet

Hari ini, masa bosan aku (sebab tak pergi mana mana) di ceriakan dengan kedatangan iklan CPUV yang baru secara tiba tiba (Prego dan Sunway Banjaran), rancak pula iklan dari nuffnang sekarang ni. Terima kasih nuffnang!! , kalau boleh beri banyak iklan lagi dan menetap lama sikit dalam blog yang tak seberapa ni. 

Selamat beristirehat dan have fun and relax with your holiday!

9 comments:

  1. Untung la cuti 4 hari. Kami 3 hari jak.. Selamat bercuti safirul.. Have a nice day

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan 4 hari, tapi 3 hari haha..excited sbb dpt cuti isnin maybe

      Delete
  2. Saya pulang ke kampung di pasir mas kelantan. Dengan hati penuh harapan dapat ulangi aktiviti di masa dahulu. Huhu

    ReplyDelete
  3. abam kie tgh enjoy cuti sek ni. entri terbit hampir setiap hari..

    ReplyDelete
  4. Reen balik kampung dengan suami.. Alhamdulillah perjalan pergi berjalan dengan lancar.. Hehe

    Wah. Beristirehat selepas penat jawab exam.. Selamat bercuti juga :)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.