Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Wednesday, December 28, 2016

Giveaway Untuk Bloggers Edisi 2

Aku akan menganjurkan Contest Mini giveaway untuk bloggers edisi 2, kepada semua pembaca blog aku. Contest penyertaan akan bermula pada hari ini 27 Disember 2016 dan akan tamat pada 3 Januari 2017. Kali ini aku akan menganjurkan giveaway bersama Bloggers Abe Jaq, berbeza dari giveaway yang di anjurkan sebelum ini. Boleh baca artikel sebelumnya di SINI

Tujuan give away untuk bloggers ini di buat adalah untuk menghargai para bloggers yang tak jemu singgah ke blog ini, dan menjadi pengunjung tetap blog....secara tidak langsung akan merapatkan silaturrahim sesama bloggers..yang mana tak kenal..boleh kenal..antara satu sama lain..

Pemenang akan di umumkan secara random di random.org , syarat nya mudah, iaitu, hanya perlu:



giveaway safirulamar

1) like faceboook page saya di SINI.
2) Follow Blog Abe Jaq
3) Like facebook Abe Jaq di Sini
4) Selepas itu Buat Entri mengenai Giveaway Ini "Giveaway Untuk Bloggers #2".
5) Seterusnya, letakkan url entri korang di ruangan komen ini.

Segmen akan tamat tepat jam 12.00 tengahari waktu malaysia (3 Januari 2017), dan pemenang akan diumumkan pada 4 Januari 2017.

Di hujung tahun ini, aku nak bersedekah, moga aku di berikan kesihatan yang baik, rezeki yang murah...di tahun baru 2017 akan datang tidak lama lagi....lebih banyak memberi, lebih murah rezeki kan....amin.

Terima kasih juga kepada Bloggers Abe Jaq kerana sudi menjadi sponsor untuk contest ini...

Hadiah bagi segmen ini,

Tempat pertama : RM 100 ( Tajaan Abe Jaq)
Tempat kedua: RM 50 


BUAT DUIT DARI INTERNET DENGAN MUDAH

Hadiah Saguhati x4 (Banner imej 728 px x 90 px) . Blog yang diumumkan mendapat hadiah saguhati aku akan buat suatu banner khas untuk blog tersebut...dan akan di buat secara animated GIF di mana akan loop (ulang) di blog aku, macam promosi iklan la..tempoh nya..bergantung...kalau mahu..design, aku akan emelkan pada yang menang saguhati..

Nilai terkumpul sebanyak RM 150

Untuk melihat senarai bloggers yang menyertai mengikut nombor masing masing...sila tekan di SINI

Semoga berjaya...

43 comments:

  1. Replies
    1. Bro.ada prubahan syarat ..sbb tambah penganjur..

      Delete
  2. Assalammualaikum.. Tumpang join.. :D
    http://razanahanis.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  3. Salam SA,

    Cik Ila join :)
    http://cikilamenari.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  4. join :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-2-03012017.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, saya join.. =)

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  6. saya join
    http://www.sheilainspire.com/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-2.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,saya join ya
    http://cikdylah.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  8. Saya join

    http://penselduabee.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-2.html

    ReplyDelete
  9. Yana join! :)

    http://liyanawbu.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  10. http://the-fadedd.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  11. saya join =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  12. Salam.. Cikla join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  13. Join...
    http://budakbuzy.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  14. Saya join ya..
    https://missobsesi.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  15. Join...:)
    http://www.huhahuhajerr.com/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  16. saya join..
    http://sweetsourleyra.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-2.html

    ReplyDelete
  17. Saya pun join jugak lah

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  18. saya join

    http://presntisgift.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-edisi-2.html

    ReplyDelete
  19. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  20. Join :D
    http://www.syahidahfadilah.com/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  21. Join jugak giveaway ni :D

    https://farhanajafri.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  22. saya join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  23. JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  24. JOIN

    http://itsmelyya.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  25. lokman join...
    http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  26. bismillah join :)

    http://ohmysecondblog.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  27. join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum . Saya join ya contest awak.

    http://haromione.blogspot.my/2016/12/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  29. Joined~!! ^_^

    Blogger ID: Nisa Greennnpanda
    FB ID: Khairunnisa Azman
    Link: http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  30. Join....

    http://www.efaothman.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  31. Happy new year safirul, alhmdullilah masih berkesempatan nk join... Lapor diri!!

    https://unnianje.blogspot.my/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  32. Join..http://najahhayati.blogspot.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  33. Sabrina join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  34. joined :)

    http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  35. saya join :)
    http://thezofiroh.blogspot.my/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  36. Sya join .
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  37. join ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  38. join

    http://www.azirahman.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  39. Assalammualaikum...

    Join juga minit2 akhir :)
    http://nam-comel.blogspot.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  40. http://www.nooratikahramli.com/2017/01/giveaway-untuk-bloggers-2.html

    ReplyDelete
  41. Salam semua..terima kasih kerana menyertai...dengan ini segmen telah tamat..
    keputusan akan di ketahui esok..
    terima kasih

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.