Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Monday, December 26, 2016

Lebih Mudah Dan Cepat

San disk dual 32G yang aku beli masa di Batam tempoh hari..banyak membantu aku untuk transfer dan menyimpan data yang terlalu banyak di handphone aku..handphone pun dah semakin ok , ringan dan tak selalu hang...di handphone aku ni, kadang kadang kalau nak delete satu satu gambar..memang payah..kesudahannya..selepas membeli San disk dual ultra..aku copy semula data / gambar dan video yang ada dalam handphone terus ke dalam san disk..

Bina Blog Sendiri

Kalau nak guna gambar yang dah transfer tu semula...mudah aje..korang boleh cari dalam san disk dual ultra korang...mudah...bukan boleh transfer gambar sahaja..transfer video pun boleh...ringan handphone aku..lepas ni..takdelah keluar warning...storage warning la apa la..

San disk dual berkapasiti 32G aku beli masa di batam ni harganya lebih kurang 150,000 Rupiah..kalau di Malaysia..lebih kurang dalam RM 45 ..kot? Macam murah...tapi bila tengok dekat lazada..peh! Barang yang sama...kapasiti yang sama..harga around dalam RM 39..takpela...dah beli kan..nak buat macam mana..

Lebih mudah dan cepat

Sebagai bloggers..aku suggest kan better korang beli san disk dual ultra ni..ada 32G dan 64G...kenapa korang perlu ada device ini? Sebab korang boleh transfer data immediately ke dalam smart phone korang..

Proses memindahkan data dan memasukkan data menjadi lebih mudah dan cepat bila ada San Disk Dual Ultra...


san disk best deal

Proses transfer itu menjadi mudah dan cepat..tak perlu lagi nak cari kabel atau wayar...dalam masa transfer tu..korang juga boleh gunakan device ni sebagai external backup kepada smartphone korang...

3 comments:

  1. ha'a. memang beli kat lazada lagi murah. last time saya beli lebih kurang RM30 sahaja termasuk delivery. memang puas hati. kadang-kadang saya letak movie anak2 dalam tu. then cucuk kat phone supaya anak2 xbuka youtube.huhu

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.