Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Wednesday, March 09, 2016

Cara cara untuk memaparkan email yang hilang di inbox

Tipulah kalau nak kata tiada email, dah zaman serba canggih milennium ni, kalau nak login aplikasi seperti facebook, blog pun kena guna email untuk akses kan? pernah tak email di inbox korang hilang? padahal korang tak delete pun? Lain lah kalau dah delete ..

Ok aku nak tunjukkan macam mana kita nak dapatkan email yang hilang itu, mudah sahaja, hanya perlu ikut step(Langkah langkah) seperti yang di tunjukkan di bawah, tutorial ini hanya untuk pemegang akaun emel gmail sahaja, cara cara untuk memaparkan email yang hilang di inbox gmail korang ialah :

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi