Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Saturday, April 09, 2016

Semoga Bermanfaat Kepada Anda

Kandungan yang bermanfaat di dalam blog atau website sekurang kurang nya membantu pelayan web mendapatkan maklumat maklumat yang di perlukan oleh mereka, kongsikan lah kandungan yang bagus dan tepat, ini membantu meningkatkan trafik blog anda dalam masa yang sama menambahkan pendapatan anda sebagai bloggers.

Alhamdulillah, apa yang aku kongsikan sedikit ilmu di blog ini, sedikit sebanyak menjadi rujukan orang ramai yang melayari internet terutamanya bagi yang membuat carian di google.

Template blog aku ni versi lama, versi standard, susah sikit bila nak implement HTML ke versi HTML versi yang terkini iaitu HTML5. Semoga perkongsian maklumat dari aku ini memberi manfaat kepada korang semua, jika bermanfaat alhamdulillah, ini semua saham akhirat.


Ilmu pengetahuan ini luas, sekarang dah mudah, hanya melalui carian enjin sahaja.Namun begitu bergantung kepada SEO (Search Engine Optimazation) Blog, ini penting bagi memboleh kan carian enjin menletakkan website/blog anda di carian pertama enjin carian.

Semoga blog ini bermanfaat kepada anda

Orang Kampung Otak Kimia

Aku suka dengan lakonan nya, bersahaja dan kelakar, cerita yang paling best lakonan arwah Mr Os yang aku suka ialah Orang Kampung Otak Kimia dan ADIK. Memang terbaik dan aku suka!  Masa tu belasan tahun lagi se ingat aku.

Sejak akhir akhir sebelum allahyarham menghembuskan nafas yang terakhir, tiba tiba rasa macam nak like facebook miliknya dan teringin nak melihat aktiviti terkini nya, nampaknya MR OS sedang sibuk berdakwah mengembangkan dan memberi ceramah agama dan kesedaran dalam menunaikan tanggungjawab berzakat.

Nampak sedikit cengkung dan kurus, tak terlintas pula di fikiran aku yang allahyarham mempunyai sakit kronik, dan sedikit terkejut menerima berita kematian beliau. Tak sangka, secepat ini! Namun, MATI ITU PASTI bagi setiap insan, kita di dunia ini hanyalah pinjaman semata mata, dan akhirnya akan kembali kepada NYA.

DariNya kita datang, dan dariNya kita dikembalikan, semoga arwah tenang di sana dan di tempatkan di kalangan ahli ahli syurga. Menjadi seorang penghibur ni bukannya mudah, kena menghiburkan orang dan dalam masa yang sama memberi mesej yang berguna untuk di teladani oleh setiap insan.

Al Fatihah....

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi