Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Saturday, February 18, 2017

Sibuk Di Hujung Minggu Pula

Hai semua, salam sabtu dan selamat berhujung minggu bersama orang yang tersayang, hujung minggu lah waktu untuk berehat bersama keluarga, tapi aku ? hari minggu ada kelas pula..ermm terpaksalah bangun awal pagi..biasanya sabtu dan ahad, aku bangun lewat, yelah kan, isnin dan jumaat dah bangun awal pagi sebab nak pergi kerja..kini, sibuk di hujung minggu pula!!

Dalam masa yang sama juga, tiba tiba teringat kan blog usang aku ni...erm agak lama juga lah tak kemaskini, berbeza di tahun lepas..tahun ni nak dapatkan 1 entri yang berkualiti pun susah...hehe

Banyak idea nak menulis...tapi bila buka laptop..terus lupa semua yang nak di tulis..hehe...tapi walau macam mana pun, masih blog walking blog blog korang semua...jadi silent reader, seronok gak! hehe, kadang kadang aku jenguk juga blog sendiri...lihat statistik nuffnang, oh, trafic masih stabil dan maintain, oh..mungkin sebab dah develop SEO, based on searching on google lah tu kot...ok la tu, walaupun tak update, trafic masih stabil..!

2 comments:

  1. Sekali sekal okaylah sibuk di hujung minggu tu.
    Kalau Mrs. A dah biasakan Saturday & Sunday is a family days :-)

    ReplyDelete
  2. Hari yang selalu ditunggu2.. Sabtu window shopping, Ahad mendobi.. itulah rutin hujung minggu LZ 😊

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.