Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Sunday, October 15, 2017

Cuma Minta Pandangan

Kali ni nak minta pendapat dan pandangan dari korang semua lah, ok ke tak template ni ? kalau nak di ikutkan..memang sungguh klasik template ni..kalau nak buat income dan generate SEO, memang susah gile..sebab template ni bukan lah yang mesra SEO...namun setelah di modified berbulan bulan, baru lah dapat rupa blog gini, adjust coding, masukkan plug in, so apa yang kamu semua nampak sekarang ni, bukan default..tapi telah modified..hehe...langsung takde tiru sesiapa dalam menyiapkan template ini, sebab aku bermula menulis blog dari tahun 2006...masa tu domain blog aku, namanya amarmilan.blogspot.com, banyak kisah kisah peribadi, lawak, keluarga dan yang paling banyak artikel mendominasi ialah dari kisah politik...erm

Cuma nak minta pandangan lah...ok ke tak template ini ? boleh komen apa sahaja...lebih baik jika komen itu membina, dan boleh secara teknikal, sebab apa aku perlu kan komen dan pendapat dari korang ? Sebab tahun ni..aku nak cuba untuk generate duit lebih banyak melalui blog ini...


Kurun Najwa

Sekarang ini, banyak template template yang mesra SEO dan ala ala wordpress, simple dan menarik...di pendekkan cerita, bloggers zaman sekarang, dah tak guna 'disket' lagi terus ambil pendrive 32Gig....untung untung...

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.