Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Thursday, October 19, 2017

Pertandingan Online Fifa 2017

tournament _fifa2017

Siap akhirnya design (rekabentuk) bagi tournament online game Fifa 2017 agensi kerajaan, biasa lah, orang nampak macam mudah nak buat design...tapi sebenarnya susah, begitu juga mindset client client yang nak minta buat design..ala senang je..itu lah ini lah..nak design sama macam design yang designer lain buat.

Kalau korang semua nak order design...baru terus hubungi aku di 016 6474201 . Harga boleh runding.. Mengambil tempahan banner, bunting, flyers, magazine, website, sistem dan sebagainya yang berkaitan ICT.


4 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi