Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Saturday, October 21, 2017

Sampai Di Sini Sahaja

Dah lama rasanya tak join competition macam ini...sebenarnya takdela pandai sangat main game ni..yang penting, confident level kena tinggi...set kan target untuk menang..dan bersungguh sungguh walaupun sekadar santai.

Dan akhirnya...berjaya menempatkan pasukan di kelompok 16 terbaik...

16 kelompok terbaik

Dan seperti kebiasaan, adat permainan , ada kalah dan menang...di pusingan kedua untuk ke 8 pasukan...pasukan aku tewas panalti...erm tak apa lah, yang penting ada lawan dan kalah bermaruah. Sampai di sini sahaja perjuangan pasukan aku..haha

Pertandingan di ayer molek


16 kelompok terbaik

Syabas kepada penganjur..kerana buat pertandingan tertutup seperti ini...takpa next time...boleh cuba lagi...

Susah betul..game PS4 ni..berbeza dengan PS3 dan PS2..(TEKAN DISINI) untuk lihat.

1 comment:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.