Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN SKYTECH CREATIVE

Monday, November 20, 2017

Aku Yang Busuk

Sampai je aku ke pejabat..terus ada staf jual perfume minyak wangi, katanya untuk kereta, yelah takkan untuk motor pula kan..ermm..dalam hati terfikir, nak beli ke tak ? sebab duit dalam kocek ada RM 30 je..lagipun aku bukan seorang yang suka pewangi...pergi kerja rambut pun sikat guna jari..haha, kalau nak wangi sikit..letak bedak johnson je..itu pun dah boleh menceriakan pagi aku..

Tak suka pewangi bukan lah bererti aku ni seorang yang busuk...haha, maksud nya aku ni jenis tak suka dan tak minat nak 'wangi' sangat, boleh demam selsema sebab bau perfume 'menyengat' hidung aku hehe....bagi aku lah, kan dah mandi sebelum ke office, sabun dan shampoo...lepas tu pakai bedak, dan siap-siap pakai baju kerja..kira ok la tu, apa nak tenyeh tenyeh lagi perfume..sampai petang, busuk juga...hehe begitu lah kehidupan aku...yang simple, maskulin dan yang penting hensem berpanjangan!..kehkeh


beli perfume

Tapi bila fikir balik, pewangi untuk kereta ?...ermm, bagus juga tu, bau wangi lah sikit kereta aku, jangan mabuk sudah lah!...asyik bau lipas je....haha, bukan aku suka suka ternak lipas..aku pun tak tahu macam mana dia masuk dalam kereta...tapi itu dulu...sekarang dah takde lagi,..hehe. Memang pattern sekarang...perfume gantung tali eh...dah tak macam sangkut di ruang udara aircond tu ? Harga beli perfume ni...RM 12.00, boleh tahan juga harga nya...

Paling suka ...sebelum tidur pakai bedak sapu kat muka...bedak nyonya dan johnson...hehe...dah terbiasa dari kecik...

7 comments:

  1. owh,dah naik harga ke? dulu rm10 ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. tidak lah,cuma bukan standard harga rm10? mungkin jenama ni mahal sikit. =)

      Delete
    2. erm haha saya tak pernah beli..tuh yang tak tahu...harganya...

      Delete
  2. Asalam..satu ja nak cakap berjimat cermat..lepas tu bukan kemestian nak beli..ada rezeki dapatlah beli..

    ReplyDelete
  3. mahal jugak tu .. mungkin ia baik utk kesihatan.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi